Utopia bingo

Utopia bingo

Utopia bingo er en ærlig bingosajt. Dette betyr att de viser alt for sine spelere istedenfor å prøve å skjule det. Til skillnad fra nesten alle andre bingosajter viser Utopia Binga at de tar ut gebyr for å spele. Alle bingosajter tar ut gebyr men Utopia Bingos er så lave at de gjerne är ærlige og viser det.

Utopia Bingo satser mye på bonuser. Alle nye spelere får 100 kr gratis at spille bingo, spilleautomater og skrapelotter for. På det første inskuddet matcher Utopia Bingo med 100 % up til 2000 kr og tilbyr dessutom supertimer der du får 100 % bonus på alle inskudd.

Utopia Bingo har en design som skiller seg ut fra mengden. De fleste bingorum har myke og femenina farver medens Utopia Bingo har satset på en mer kantig og retro look med farver inspirerte fra en solnedgang.

I bingorummet har Utopia Bingo satset på at ha ditt bingo spill i fokus. De har ryddet bort alt unødvendig for at du så enkelt som muligt ska kunne se ditt bingo spill. Det er ingen irriterende bannerannonser eller lignende, utan bare stilige bingo kort. En annen morsom ting på Utopia Bingo er at du kan velge utroparstemme etter humør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *