Maria Bingo

Du har ingen tvil hørt om Maria Bingo – uten sidestykke det mest populære bingorommet i Skandinavia! Maria Bingo er en av de mest givende av alle online bingorom, der du blandt annet mottar 50 kroner i velkomstbonus når du registrerer deg i Maria. Vi gir og hele 100% bonus opp til 1200 Kroner på ditt første innskudd, som er blant markedets beste.

Men der Maria er virkelig en vinner, er av selve produktet vi tilbyr med en masse aktiviteter, og ikke minst høye premieringer. I de siste par månedene har vi sett Norske spillere bli tatt med på helikopterturer, vunnet gratis IKEA-kjøkken og VIP-billetter til Eurovision finalen. Det å være Skandinavias største bingorom betyr at det er mange vinnere på Maria, samt følg med i helgene vi tilbyr massevis av garanterte jackpotter – ikke å forakte!

Maria tilbyr også et stort utvalg av førsteklasses slotmaskiner i vårt Kasino- for eksempel Jackpot 6000, Gonzo’s Quest og Troll. Sistnevnte er eksklusiv for Maria! Hver måned har de eksklusive €5000 slotsturneringer, som legger til enda større verdi en før.

Sist, men ikke minst har Maria Bingo det desidert største samfunnet av spillere, så vi tviler ikke på at du vil møte nye gode venner på Maria også! Chat Moderatorene våre er alltid vennlige, og de elsker sladder og chatspill. Se ut fordi disse for de er utrolig vanedannende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *