Betsson Bingo på Bingo Base

Betsson Bingo på Bingo Base

Betsson Bingo gir deg god kampanjer, morsomme og unike spill, høy jackpotter og premier – Alle i et flerkulturelt atmoshphere!

Gode tilbud på Betsson Bingo: Double ditt første innskudd opp til £ 30!

Totalt Jackpot startverdien £ 26,000!

Vinn en tur for 4 til Roma! For hver venn du verver, får £10!

Bingo Cash tilbake i helgene!

Chat spill med gratis penger gi aways!

Spill bingo med spillere fra 10 forskjellige land!

Betsson er et av Skandinavias største online gaming, har startet sin Bingo venture i april 2007. I januar 2008 ble Betsson Bingo tilgjengelig i Storbritannia, Tyrkia, Norge og Danmark. I desember 2008 ble en ytterligere 6 markeder ble tilgjengelig: Spania, Italia, Finland, Holland, Tyskland og Polen.

På Betsson Bingo, vil du leke med bingo spillere fra 10 ulike land! Alle spillere spiller bingo i et basseng som skaper høyere og raskere vekst potter og jackpotter, som resulterer i en mye mer levende spill sammen med chatte spill evner. Strentghening det flerkulturelle vibe på Betsson Bingo, er hver nettsted tilbys i lokalt språk og valuta, med hvert spill som tilbyr en lokal chatten og en global chat.

Spill alle bingo spill du kjenner og elsker, samt også unike Betsson spill som The JP Trip og Turbo Bingo!

90 ball bingo (UK bingo og Tombala) og 75 ball bingo (Classic, Variety / Multi og mønster Bingo). Betsson Bingo har skapt syv unike spill, to av de nyeste seg er Turbo bingo, et spill der numrene kalles dobbelt så fort, og det jackpot start av på en min på £ 250 er hyppige. Et annet nye, populære og unike spillet er JP Trip, der jackpot er en eksklusiv tur for 2 personer verdt £ 3,333. Akkurat nå vinner destinasjonen er Las Vegas imidlertid målet endres regelmessig.

Bortsett fra bingo kan du spille morsomme siden spill som Jacks or Better, HI / LO, Spilleautomater, lykkehjulet og mange andre finner du under kategorien «Spill» i toppmenyen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *